Stilhed

Det her sted forener dagens tema – stilhed. Det er skov og det er på Lolland, som for mig står for stilhed. Dette nøjatige sted var et sted, jeg yndede at køre ud om sommeren og sidde og kigge udover vandet. Og der var HELT stille. Det var rigtig skønt. Kommer jeg på de kanter igen skal jeg til mit hemmelige sted igen.

4 thoughts on “Stilhed

  1. Jeg elsker skov og foretrækker langt skov for vand faktisk, men lige på dette sted, får jeg begge dele og marker også. ET helt fantastisk sted, som jeg fandt sammen med en god ven “helt tilfældigt”.

  2. Nysseligt 🙂
    Der er jo en grund til, at den gamle sang hedder “I skovens dybe, stille ro”.
    Jeg finder også ro i sjælen i skoven – kan godt forstå, at du har dit yndlingssted lige her.

  3. Nydelig bilde og nydelig sted. Skjønner godt at du nyter stillheten der. Det er herlig å kunne sitte ned i skog og mark og bare høre på det stille livet der.Særlig sus i trærne.

Der er lukket for kommentarer.