Gåsetræf

Søndag morgen da vi kom ned på banen, var der gåsetræf som det ses. Der er rigtig mange af dem. Vi plejer at have et par stykker som generer os. Nu er det i horder, hvilket skyldes den nye “Svimmingpool”, der er indrettet på diagonalen 😉

3 thoughts on “Gåsetræf

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » 2. Påskedag - Andeliv i Nymosen

  2. Suzanne – Ikke et ondt ord om det, men der er mange, og vi er også lidt spændt på, hvordan det vil påvirke hestene oveni en løbssituation. Dels vores egne, men så sandelig også de heste, der kommer udefra og ikke er vant til sådan et spetakel. Men det kan være gæssene bliver skræmt af musik etc. og er væk på løbsdag. Vi får se.

  3. De er nu søde som de vralter afsted, meeen jeg kan godt se at de kan blive et problem, hvis de ikke vil vige pladsen for anden aktivitet…

Der er lukket for kommentarer.