Myldretid – formen pudses af!

Det er ingen hemmelighed, at der er Sæssonstart på lørdag og således hektisk aktivitet på banen, både selve anlægget, hvor der gøres de sidste forberedelser, men ikke mindst på banen, hvor der er et mylder af heste og mennesker. Igår mødte jeg bl.a. de viste nedenfor. Et helt pænt udvalg, hvis jeg selv må sige det 😉 Der hvor der er spørgsmålstegn, må du som vanligt gerne give mig et hint.

Og så lige en bøn. Hvis du ønsker at bruge mine fotos, så giv mig et praj, så er det normalt ikke et problem, men lad være at tage selv. Der er Copyright på mine fotos, og således må de ikke kopieres/bruges uden min tilladelse. Dette gælder iøvrigt alle fotos med Copyright på og også brug på Facebook – sådan lige til oplysning.


Søs Kuhlmann på Manon og Iben Hjorth Buskop på Good Girl


Christel Preuthun Stegmann på Eko Tut Ank Amon og Nicolaj Stott på Soviet Moon


Cathrine Weilby på Lunar Boss og Malin Karlsson på Alfie


Brian Wilson hilser pænt siddende på Clauses Cherie


Lone R. Høgenhaug på Feuer Claus


Gert Hansen på Miadonna


Eva Wermuth på Finish First


Susanne Springer på Reventon


Sara Slot på Fair Mile

0

4 thoughts on “Myldretid – formen pudses af!

 1. Catarina – Ja det er et dilemma. Jeg hader, når jeg skriver det på, men det har efterhånden vist sig at være nødvendigt. Jeg skal nok huske at slappe af. Det gør jeg hele dagen imorgen.

  Belle Blues – Kan godt forstå, du savner. Det er dejlige dyr at omgåes. Det er fuldstændig ligesom at cykle. Jeg sad op efter 15 år for 1 års tid siden og det var som havde jeg gjort det dagen før, men øm det bliver man.

  Cat – Tak skal du have 🙂

 2. Flotte billeder.. Ã…h, savner helt at ride. Selvom det godt nok er mange mange år siden, jeg dyrkede den hobby. Gad vide om det er ligesom at cykle?

 3. Alt materiale på (næsten) allehjemmesider er copyright beskyttet. Også de billeder og andet materiale, som vi alle af og til ”låner” fra andre sider er Copyright beskyttet, selv billeder vi finder på Googls billedsøgning er beskyttet.

  Hvis du vil skrive Copyright hen over et billede og det skal have nogen effekt, så skal du gøre det midt på billedet, og ikke nederst, for der kan det beskæres eller clones væk.

  Jeg har også oplevet at mine billeder er blevet lånt, men jeg har orginalen og det er det vigtigste for mig. Derfor ligger jeg for det meste også kun web billeder op på Flickr. 🙂

  God seson start lørdag – husk nu at slappe lidt af inden, så du kan være frisk til lørdag. 🙂

Der er lukket for kommentarer.