2. Påskedag – Frokost på Sankt Peder


To smørstegte rødspætter


To skiver kamsteg med sprød svær og rødkål

2. Påskedag havde jeg en aftale med en anden god veninde, om at spise frokost på Sankt Peder i Hellerup. Jeg havde booket os et bord til klokken 13 og hentede min veninde i den anden ende af kommunen kl. 12. Vi kunne godt nå en kop te og en sludder inden. Der var meget at indhente.

Vel på Sankt Peder blev vi mødt med rigtig sød betjening og vejledning udi valg af mad og ikke mindst mængden. At vi højst kunne spise 2 stk. var ihvertfald helt sikkert. Det var lige før, de var for meget. Det kan også have noget at gøre med vores eneste anke, som var tykkelsen på skiverne af kamsteg. De var for tykke efter vores smag, og med 2 skiver, var det alt for meget og ikke så delikat, som havde de været mindre. Jeg havde prøvet dem før, og burde have husket netop det faktum. Men det smagte godt altsammen. Så det gør vi igen.

1 thought on “2. Påskedag – Frokost på Sankt Peder

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » 2. Påskedag - Strandvejstur med afstikkere

Der er lukket for kommentarer.