Det er lige før….

Jeg bliver stresset! Nej og så alligevel lidt. Påsken var uhørt dejlig og jeg ville ikke have undværet den på nogen måde, hverken det ene el. det andet. Men faktum er, at det jo har kastet en masse dejlige fotos og indlæg af sig også, og det skal også skrives og ordnes. Nu er jeg næsten færdig og mangler kun et enkelt indlæg. Derfor har det ikke været så meget overskud til andet, men lidt er der da blevet tid til.

Men jeg har nu heller ikke lavet så meget andet end at skrive indlæg og hvile indimellem og prøvet at få sovet ud. Idag var jeg så lige ude og hente min far hos min søster, hvor han afleverede deres bil, som han havde lånt mens jeg havde hans. Det lyder lidt bøvlet, men det var nødvendigt.

Imorgen står den på stald, så jeg kan få afprøvet mine nye wellnessredskaber til de firbenede. Det glæder jeg mig til, men jeg må hellere gå i seng, så jeg får sovet nok. Reserverne er i bund, og den Påske har “trukket tænder ud” det er sikkert, så det gælder virkelig om at være en god økonomiminister udi energi lige nu. Jeg prøver, men det er svært. Lørdag er årets første løbsdag på banen. Det er næsten ikke til at sige, hvor meget jeg glæder mig. Og det skal der jo også være kræfter til. Så jeg er hende der er smuttet under dynen – indtil første hedetur – argh!!! Jeg er godt nok træt af dem! Sov godt derude.

3 thoughts on “Det er lige før….

  1. Margrethe – Jeg håber, det fremgår af mine indlæg at jeg simpelthen har hygget HELT vildt meget i Påsken. Dejligt du også har haft en god Påske!

    Tine – Det er jeg nu helt glad for, så kan jeg rigtig føle mig ovenpå 😉 Jeg sov godt og var udhvilet. Undskyld jeg ikke har fået svaret jer før nu.

  2. Du giver mig jo helt dårlig samvittighed, for jeg mangler stadigvæk at skrive cirka 10 indlæg fra vores påske. 😉

    Dejligt at læse, at du har haft en god påske. Jeg håber, du har sovet godt i nat, så du er udhvilet og frisk her til morgen. 🙂

  3. Sov godt, Deborah – Du lyder til at have haft en rigtig dejlig påske, med masser af hyggelige oplevelser.
    Vejret har jo også været fantastisk – Vi har også nydt det i fulde drag, selvom det har været hårdt arbejde (som vi selv har valgt 😉 )

Der er lukket for kommentarer.