Fabelagtig første løbsdag

Det er ikke ofte, jeg udtaler mig på andre end egne vegne, men jeg er ret sikker på, at alle synes, det var en fabelagtig sæssonstart idag. Sol og skyfri blå himmel, dejlige heste, masser af mennesker og gode løb, og ingen uheld! Det bliver ikke bedre. Her lidt indtryk fra dagen. Imorgen har jeg lidt mere. For nu vil jeg ind og slappe lidt af. Det har været en lang men super dag – tak til alle! 🙂


Blå himmel er vist ikke lige ordet


Rafael Schistl, Nicolaj Stott og Kim krøjsfeldt får en sludder i solen


Jockeyerne venter på at kunne gå ud til dagens første opgave – fra venstre – Martin Rodriguez, Dina Danekilde, Sara Slot og Cathrine Weilby


Dagens første “løb” – Prøveløb fra venstre: Nicolaj Stott på Master Piece, Cathrine Weilby på Classic First, Jacob Johansen på Miadonna, og Juan Pinto på Terir


En lille krøltop hilser på Iben og Mortens gravhund Phillan


En hest, jeg er helt vild med – Mutafaquem efter løb


Mark Larsen på dagens sidste vinder Batistuta

5 thoughts on “Fabelagtig første løbsdag

 1. Jeg må indrømme, at jeg havde for travlt med at nyde at se alle igen og fotograferer, men jeg fornemmede godt, at noget manglede. Fløjtemelodien synes jeg bestemt også skal være der. Helt sikkert. Der var en del “Ups’er” så forhåbentlig bliver det rettet til lørdag. Hvad blev der af vores anden speaker??? Men jeg hører også gerne “Walking on Sunshine” mange gange i denne sæsson 😉

 2. Mht både speaker og musik så tror jeg de manglede deres faste mand for det skete da mere end én gang at man hørte at de så ikke lige stillede om alligevel. Tror det var Michael Kofoed der endte med at speake løbene og det gjorde han da bestemt også fint nok. Men mon ikke det er pga lidt kaos at musikken så også er blevet det?

  Og så håber vi på at høre Walking on sunshine i næste uge mere end én gang 😉

 3. Jeg giver Jane helt ret. Det var rigtig underligt at der blev spillet trav-musik. “Fløjtemelodien” når de går på banen manglede i den grad. Travmusikken gav slet slet ikke den samme stemning.
  Men vi kan da håbe på der bliver rettet op på det til på lørdag.

  Deborah, jeg skal iøvrigt op og besøge Princess First idag, som har fået et hingsteføl i påsken. Glæder mig meget til at se hende igen.

  Ha en god søndag
  -Malene

 4. Jane – Lady Lilly gjorde det fantastisk, og er en meget smuk hoppe. Dejligt at lille H.C. også har det “i blodet” med hestene.

  William er altid Gudesmuk! Vi taler nogengange om, at hvis han var en mand, ville han være ulidelig 😉 Jeg synes, han gik rigtig godt!

  Tillykke til Flemming med V5-gevinst. Det med vindermelodien lagde jeg slet ikke mærke til må jeg indrømme. Jeg synes bare det var rart at se Mark i vindercirklen, når det nu ikke blev Cat. Men nu du siger det, så var de der da ikke. Jeg skal jo ikke kunne sige, om det er tilsigtet el. hvad, men jeg personligt ville ikke savne dem.

 5. Det var en vidunderlig dag. Og igen at hilse på alle vennerne som man, i hvertfald mange af dem, specielt fra provinsen, ikke har set hele vinteren. Jeg var i paddocken 7 gange og havde 5 direkte vindere. Kun på bodylanguage. Og kun én tippet i hvert løb.
  Vores lille barnebarn H.C. (Hans Christian) på 15 måneder var med farmor i paddocken nogle gange, og da han i 4. løb så nr. 5 Lady Lilly var han så han sprællede. Han blev ved med at pege og sige “est”(hest), og “Thai” – navnet på hans gyngehest som ikke får for lidt herhjemme. Ligesom farmor ELSKER han røde heste med blis. Han så overhovedet ikke de andre. Så selvom mit motto er: Pengene ligger bedst i MINE lommer, blev der sat en klat på Lady Lilly.
  MEN – noget der slog mig – og som hører til på Klampenborgs image er “musikken”. Den vi hørte idag hørte til på travbanen, og jockeyernes vindermelodier blev ikke spillet.
  Måske “begyndervanskeligheder”, dét håber jeg i hvertfald det var.
  Så underligt at se Mark Larsen i vindercirklen, og “Jeg er for kendt til det her sted” uden sin hyggelige vindermelodi.
  HVAD mener “I”. Ville det ikke være trist at undvære dem??
  Ellers, du har helt ret. En fabelagtig dag med MASSER af mennesker, fantastisk vejr, en flot omsætning og så en glad husbond som gik hjem med årets -forhåbentlig:-) – første V.5 gevinst.
  Ikke så ringe endda. Flot med Williams 2. plads, han så gudeskøn ud i paddocken.
  Men – “Let the best man winn.” Mener at det enten er Nicholas C. eller Jacob Johansens melodi.
  Fortsat god weekend fra
  Jane

Der er lukket for kommentarer.