Mandagstema: Hverdagsluksus

enghavelyst-hannes-staldopt.jpg
Hannes stald på Enghavelyst

img_5179opt.jpg
Min elskede Finish First


Mig og min favorithingst – William Tell, som iøvrigt var rigtig dygtig igår – mere om det senere

Der er slet ingen tvivl om, hvad min hverdagsluksus er, som er emnet for Mandagstema. Det er glæden ved og muligheden for at komme i stalden så meget jeg orker, og samværet med søde mennesker og superdejlige heste og ikke mindst mit hjertebarn Finish First.

11 thoughts on “Mandagstema: Hverdagsluksus

 1. Koselig og Melusine – Tusind tak, jeg ELSKER hver time sammen med hestene. De er en kæmpe glæde og har altid været, lige fra barnsben. Jeg har altid ment, at folk, der ikke omgåes dyr mister noget meget vigtigt. Det er så ikke min hest sådan helt rigtigt, men jeg passer ham, og han regnes for min også, fordi han er mit hjertebarn. Tak for jeres hilsener.

 2. Hvilken herlig luksus i hverdagen!
  I mine barne- og ungdomsår tilbrakte jeg mesteparten av fritiden i stallen her, så jeg skjønner godt din lidenskap.
  En flott hest du har 🙂

 3. Som tidligere hestejente, må jeg bare dele denne gleden med deg. Mine somre i begynnelsen av tenårne på rideleir og liggende i sovepose på høyloftet i stallen. Lykken var da å ligge der i mørket og kjenne lukten av hest og høy og bare nyte det hele:)
  Flott valg for hverdagsluksus!!!

 4. Randi – Det er dejligt, at være i stalden, helt sikkert. Men for andre ville det måske være nær tortur 😉 Også en god uge til dig.

  Margrethe – Det er ihvertfald det allerbedste jeg ved, det er helt sikkert.

  Randi’s Tanker – Tusind tak og jeg kigger over senere. Jeg har nemlig nogen fødselsdagboller, jeg skal have bagt for den dejlige røde fylder 10 imorgen 🙂

  Monica – Tak skal du have. Nej Finish har sorte øjne som alle andre heste. Det er lyset, der får dem til at se blå ud.

 5. Så koselig! Er man “hestegal” er det nok en luksus å være i stallen så mye som mulig! fin uke til deg! Klem fra Randi**

Der er lukket for kommentarer.