Fødselsdagslagkagen

I mandags fyldte min dejlige Finish 10 år. Det er en pæn alder for en aktiv galopper og endda uden en eneste skade (lad det fortsættte). Selvfølgelig skulle han have flag og meget mere og pigerne og alle der havde lyst lagkage og boller. Bollerne blev som bekendt en flad, men på trods velsmagende affære og lagkagen – UHM! Det er første gang i mit liv, jeg lavede lagkage, men bestemt ikke sidste.

Bunden blev belagt med knuste markroner, der blev drysset med sherry (sød) og ovenpå lagde jeg skivede bannaner, så kagecreme (Maizena’s den bedste) blandet med flødeskum, som man nu synes og så hele turen en gang mere og til sidst pyntet med flødeskum, jordbær, grønne vindruer og lidt hakket chokolade (mere for pynt end noget andet – her var det faktisk bare noget pålægschokolade, jeg havde i huset). Men det smagte SKØNT.

Der kommer flere fotos fra Finish Fødselsdag ovre på hans side, når jeg når så langt. Som det vides, er jeg håbløst bagud, men det er nødt til at komme lidt efterhånden lige nu.

2 thoughts on “Fødselsdagslagkagen

Der er lukket for kommentarer.