Dagens højdepunkt og ikke i sneglefart


Cathrine Weilby på Escargot i Paddocken trukket af Lene Holmbæck

Var Escargot’s sejr i Peas and Carrots løb over 1800 m. Den smukke, smukke hest kæmpede (sammen med Cathrine Weilby) for sin sejr og det var bare superflot. Tillykke til alle omkring ham, og så kommer der flere fotos af ham og lidt af resten imorgen. Lige nu er jeg MEGET træt og skal ind og slappe af.

0

2 thoughts on “Dagens højdepunkt og ikke i sneglefart

 1. Tillykke til Sneglen, alle ejerene, vores kære og superdygtige træner Hanne Bechmann og selvfølgelig vores dejlige lille solskinspige Cathrine.

  Hvor kunne det være dejligt hvis Cathrine blev verdens første kvindelige jockey til at vinde Derby. Absolut ikke urealistisk.

  Desværre fik jeg ikke set nogle af løbene da jeg måtte ha’ min mor på hospital kl.11, og ikke var hjemme før kl. 18. Puh, sikke en dag.
  Fejlmedicinering.
  Men jeg har jo hørt begejstret tale herhjemme.

  Men IH-hvor jeg havde glædet mig. Og Sneglen ser jo ligeså flot ud på billedet som forventet. Strutter af sundhed som kommer indefra og af velbehag som kommer af at blive så kærligt nusset af både ejere og “nusseriner”:-)”Ka’ I se mig alle sammen?? JEG er King Kong” udstråler han.
  Et stort hurra skal lyde herfra og pøj-pøj i månederne fremover.
  Jeg er sikker på at der også er glæde hos Jette og Søren på Hjortebo idag, og at de er stolte af deres avlsgut “Final Appearance”, som jo også er far til Peas and Carrots.(Og lille Air Strike ikke at forglemme:-)
  http://www.youtube.com/watch?v=5dP2_yjFE3w

  Knus fra
  Jane med familie.

 2. Mange tak, vi er meget stolte af ham. Og vi er rigtig glade for, at det er Cat, der er hans faste makker, de er et rigtig godt par de to. Glæder mig til at se de andre billeder du tog 🙂

  Iøvrigt er Finish helt upåvirket af sit løb og har naturligvis spist op 🙂

Der er lukket for kommentarer.