Solskinsdage


Cathrine Weilby på Sin Cocos igår

Dagene går hurtigt, men de går heldigvis godt. Dog har jeg svært ved at følge med, så jeg prøver at hive lidt i håndbremsen for at kunne følge med. Jeg udtænker planer for mindre ambitioner, så jeg kan have glæden med og samtidig gøre noget her og på min anden blog. Det går nok også, men I må altså bære med mig, for når jeg har gode oplevelser i det virkelige liv, genererer det jo altså også flere fotos, og så er ringen sluttet – både på den gode og dårlige måde, for det giver flere fotos, der skal ordnes, og flere indlæg der skulle skrives. Men de løber ingen steder forhåbentlig, og det gør I så heldigvis heller ikke. Lige nu løber jeg, efter en hel dag med indlæg og fotos, ud i bad og får noget mad! God aften til jer.

2 thoughts on “Solskinsdage

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Vi glæder os!

Der er lukket for kommentarer.