Lunch with a view


Udsigten til det japanske kirsebærtræ var fortryllende

Selvom vejret ikke var så varmt som håbet, var udsigten, maden og selskabet alt det, det skulle være, og vi hyggede os HEEEELT vildt meget. Vi er begge hestepiger og fotograferer begge, og vi taler nærmest i munden på hinanden om heste, heste, heste og heste! Og hvis ikke det, så galopsporten som sådan, og sådan gik dagen så fint, med kig af fotos indimellem, og inden vi fik set os om var klokken næsten 18 til trods for, at jeg kom kl. 11 allerede. Vi var da langt fra løbet tør for emner og snak, men sådan skal det være. Men så laver vi bare en ny date, og sludre videre.


Den lækre frokost – piroger med fisk og gulerødder og grønne aparges med ristet persille og grøn salat. Til dessert var der chokoladesufflé med is og frugtsirup. Det var guf

0

2 thoughts on “Lunch with a view

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.