Mandagstema: Kreativ

img_5116opt.jpg

Jeg føler mig kreativ (Mandagstemaet), når jeg fotograferer og ikke mindst, når jeg skriver blog. Så derfor en håndfuld fotos 🙂

OBS!

Mine fotos er omfattet af Copyright og må under ingen omstændigheder benyttes nogen steder uden min tilladelse

8 thoughts on “Mandagstema: Kreativ

 1. Tusind tak – For alle jeres søde hilsener og ros til fotos. Jeg elsker at fotograferer. Lone, jeg ved ikke lige, hvad du gør med de der smileys, for når jeg putter i indlæggene fungerer de fint. Dedt skulle være sådan, at du kunne vælge dem ved at klikke på dem, men den funktion er gået tabt i en opdatering, og skal først ordnes af min hjælper, og så langt, er vi ikke endnu. Små føl er noget af det skønneste og også små kalve, men dyrebørn generelt er jo ikke til at stå for.

  Jeg elsker rejemadder og jeg synes også det foto er meget indbydende 😉 – her en blinkende smiley lavet på sædvanlig vis, og det virker! Nu har jeg luret smileyproblemet – du har lavet et kolon og nul og en parantes. En alm. smiley er kolon, (bindestreg – faktisk ikke nødvendig her) og parantes. Derfor din smiley så underlig ud 😀

 2. Næste gang jeg lægger kommentar hos dig, sætter jeg altså ikke smileys på. De ser underlige ud (hér skulle der have været en smilende smiley, men jeg gør det ikke). 🙂

 3. Ja, blogging og fotografering er en stor del af alle vi bloggeres verden 🙂
  Det er nogle dejlige billeder, Deborah. Jeg er specielt betaget af det smukke føl. Føl er nærmest noget af det smukkeste, jeg ved – og jo – kalve.
  Nu sidder jeg hér kl. 9 om morgenen og får lyst til en rejemad 🙂

  God dag til dig!

 4. Du har helt rett! Jeg har det slik også. Min mann mener at etter jeg begynte å blogge er jeg blitt en mye gladere person -(sikkert han også fordi han får ha tvkontrollen i fred) Jeg føler at jeg får ut så mye gjennom bloggingen:)
  Flott temavalg!

Der er lukket for kommentarer.