Vi glæder os!


Iben og Good Girl på banen i lørdags

Både over, at hun har det så super hende “Miss Goodie”, og ikke mindst glæder vi os også, som mange andre til at se hende på turfen igen. Vi er jo nogen, der er heldige at kunne følge hende tæt, men vi ser også frem til at kunne vise hende frem igen.

Ligeledes er der store og mange gode grunde til at glæde sig til på søndag, hvor der er en helt utrolig startliste, med godt nok ikke Miss Goodie på, men rigtig mange andre dejlige heste. Både gamle “kæmper” som Peas And Carrots og Apple Au Maitre (som jeg glæder mig til endelig at se!) og så de nye – deriblandt Daychan fra vores stald og så skal vi have et dejligt gensyn med vores lille lyn Sin Cocos. Der er i sandhed noget at glæde sig til.

OBS!

Mine fotos er omfattet af Copyright og må under ingen omstændigheder benyttes nogen steder uden min tilladelse

0

3 thoughts on “Vi glæder os!

 1. Gurli – Tusind tak skal du have. Det glæder mig da, at du synes det, og selvfølgelig sender jeg, når jeg lige når så langt i “bunken”.

  Det er til at få kriller af, at tænke på hende på græsset igen. Uha! Hun fik gulerødder nu her til aften, hvor jeg var forbi og hilse på den røde.

  Knus Deborah

 2. Hej Deborah
  Det er bestemt nogle fine fine billeder du har taget af Good Girl, dem vil jeg meget gerne, at du sender til mig.
  Og ja, vi er flere der går og næsten ikke kan vente på at se hende i aktion igen. Det er lige til at få hjertebanken og mavekriller af.
  Knus Gurli

 3. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Sengetid lige straks

Der er lukket for kommentarer.