Endelig med posten idag


Det er snart ved at være noget siden, jeg begyndte min snak om kamera. Jeg kan ikke engang huske, hvornår det var. Og takket være de “klaphatte til hackere” kan jeg ikke kigge baglæns og se det.

Men jeg havde først bestilt hos Mobiludsalg.dk og de kunne ikke leverer varen, selv efter jeg tålmodigt havde ventet! Da jeg rykkede sidste gang, sagde de at jeg kunne ophæve ordren, hvis jeg ville. Det ville jeg så. Min veninde, havde været så venlig at gøre mig opmærksom på Kamerahuset.dk hvor jeg søgte og fandt og endda en smule billigere. Vi taler ikke mange håndøre, men det skal da med. Og jeg bestilte mandag og idag kom det så med posten! Mit nye kamera!

Jeg havde bare glemt en ting – og det var memorykort, så indtil jeg lige får købt det, låner jeg det, der sidder i lånekameraet. Heldigvis er det jo helt det samme system. Jeg var ellers bange for, det var forkert levering, fordi der på den yderste kasse stod Canon EOS 450 D, men det var rigtigt indeni.

Nu vil jeg gå ind og studerer brugsforvirringen, som er på næsten 200 sider!!!

OBS!

Mine fotos er omfattet af Copyright og må under ingen omstændigheder benyttes nogen steder uden min tilladelse

7 thoughts on “Endelig med posten idag

  1. Tusind tak! Til jer alle – jeg er meget glad for det nye kamera, men skal selvfølgelig øve mig og lære det godt at kende. Meget er som på det jeg har lånt, men alligevel. Jeg vil huske dit tip Anita om Kamerashop.dk – tak skal du have.

  2. Stort tillykke med “legetøjet”. Et 40D er superfedt! Næste gang du skal købe kameragrej, kan det sagtens betale sig at handle hos kamerashop.dk. Der kan du yderligere spare penge.

    Rigtig god fornøjelse 🙂

  3. STORT tillykke med kameraet – dejligt du nu har fået dit eget. Så skal der skydes løs, hvad? 😀

    Husk nu at købe et ekstra batteri – det er uunværligt.

Der er lukket for kommentarer.