Pyh, sikke en omgang


Forleden aften da jeg sad og sludrede med en god ven, fik jeg pludselig en sms, der gjorde at jeg nær havde fået aftenkaffen galt i halsen. Om det var en spøg, at der var underlige tilslørede kvinder på min blog og at den sagde, den var blevet hacket fra Saudi Arabien??? WHAT!! Nej det var i særdeleshed ingen spøg. Jeg er meget, meget glad for min blog, og er glad for flere, der skrev og spurgte, hvad der skete. Siden var hacket fra netop Saudi Arabien!

Jeg vidste jo hverken ud eller ind. Guderne skal vide, at jeg ikke er særlig teknisk, og her var jeg da helt på herrens mark. Gudskelov havde Michael ved sidste besøg lavet en komplet back-up, og den kunne komme handy nu. Det betyder dog, at jeg har mistet de sidste måneders indlæg. Men set i forhold til, at jeg kunne have mistet det hele, så er det en lille pris at betale.

Nu skal jeg lige finde mine ben ovenpå den her skrækkelige omgang, og hvordan jeg gør med de indlæg jeg har mistet og som muligvis skal genskabes nogen af dem. Ikke dem alle.

Sikkert er det, at der kommer en pause i hestenindlæggene og hvorfor det vil blive klart senere, og om forhåbentlig ikke så længe. Så hav tålmod med mig, mens jeg prøver at genskabe noget og skrive det der trænger sig på p.t. Lige nu kan sitet ikke ses i Firefox, men det kommer!

Ihvertfald KÆMPE tak til Michael for hans storslåede redningsauktion!! Og så kan jeg kun gentage, hvad han allerede havde sagt til mig – opdatér til NYESTE version af WordPress, for det er netop de ældre versioner, det er gået ud over i dette raid. Og ja min Finishfirst.dk er også opdateret nu!!! Det ironiske er, at jeg havde besluttet, at det ville jeg næste gang jeg skulle have lidt hjælp af Michael. Vi nåede det så bare ikke før det gik galt. Heldigvis gik det ikke så galt som det kunne være gået. Pyh!!!

5 thoughts on “Pyh, sikke en omgang

 1. Tine – Det med teksten til indlæggene kan jeg godt ærge mig over, jeg ikke har gjort, for fotos har jeg jo. Jeg forstår slet ikke, hvilken glæde der kan være i sådan en “sport”, men hvad ved jeg også!!! Der bliver ihvertfald back-up nu!!!

 2. Velkommen tilbage og det var dejligt, at du havde en backup af det meste. 🙂

  Endnu en grund til, at jeg køre en backup af min blog mindst hver anden uge, samt at jeg gemmer en kopi at teksten til alle mine indlæg på min computer.

  Sidste år i vores sommerferie blev min Skats fotoalbum hacket, hvilket betød, at han måtte starte helt forfra med det og det var godt nok noget af en opgave.

  Det er godt nok både irriterende og surt, at de er nogen, der ikke har andre og bedre ting at foretage sig end at ydelægge andres blogge. 🙁

 3. Helle – Det var en forskrækkelse. Og tænk jeg var SÅ nervøs for ændringen, at jeg nægtede at opdaterer. Jeg er superglad for det nye interface – der kan man bare se, hvad jeg har for min stædighed. Lad det være til skræk og advarsel.

  Therese – Det virker også i Firefox nu. De går ind og blokerer hvis de får melding om “ugler i mosen” og det var der jo i højeste grad. Men nu virker det.

  Ja jeg kan ikke takke Michael nok. Så pænt af ham!!

 4. Jeg kan se din side i browseren “Flock”, så den burde også kunne ses i Firefox da det er samme interface?

  Godt Michael kunne fikse den. Han ér en guttermand!

 5. SIKKE en forskrækkelse. Min fars blog blev også hacket i går, men den er så ny, at der kun lå to indlæg.
  Om ikke andet, så lærer man noget, af sådan en omgang – på den hårde måde :-/

Der er lukket for kommentarer.