Tænk engang….

Hvor stædig man kan være! Man værende undertegnede. Jeg strittede imod og nægtede kategorisk at opdaterer min WordPress – det var godt nok som det var. Nu har jeg fået uanede nye gode muligheder og jeg stortrives i det nye maskinhus – jeg undskylder min dumhed, og bøjer mig i støvet – jeg har lært det – der skal opdateres af flere grunde!

Synes de seneste dage har budt mange spændende ting, både de gode og de mindre gode. Nu kribler det i mig for at bruge alle de nye muligheder og få ordnet de sidste ting på bloggen, jeg gerne vil og selvfølgelig få opdateret så meget jeg kan nå, velvidende, at jeg må kapitulerer i stor til og bare henvise til fotos i nogen tilfælde – når jeg også får dem uploadet. Pyh!!! Nu vil jeg slappe lidt af. Skal tidligt op og i stalden imorgen. Så må jeg fortsætte bloggeriet, når jeg er hjemme igen. Der er ingen løb i weekenden, så der bliver der også tid. Bortset fra jeg da skal ud og lufte det nye kamera!