Afventende

Jeg holder vejret og håber vi igen får styr på det her LORT for at sige det mildt! Indtil videre, må I nok holde jer borte herfra. Nu har jeg forsøgt at tage forholdsregler – bl..a. har jeg slettet det tema som jeg ellers var så glad for, I forsøg på at eliminerer det her – hvad end det er. Nu prøver jeg så et tema jeg længe har været lun på. Så får vi se. Heldigvis er det let at skifte her i det nye WP. Foreløbig skal jeg bare frem til ikke at blive hacket hele tiden!!!

2 thoughts on “Afventende

  1. Ja jeg forstår godt, hvad du mener! Men jeg undre på, hvad jeg skal gøre ved det?? Skal jeg lave det med fast bredde – er det sådan?? Jeg er så lidt teknisk, du tror det er løgn 🙂 Billederne er fine, men det er meningen de skal erstattes af nogen af mine egne! Og så skal det rettes til iøvrigt. Men nu har jeg jo afventet for at se, om jeg var sluppet af med plagen!

  2. Super flot design Deborah… og dejlige billeder i topbanneret.
    – det eneste der er lidt generende er, at det bliver scaleret i forhold til skærmen. Jeg har en meget bred skærm, så dine indlæg består pludselig af noget meeeeeeget lange linier, som er lidt svære at læse. Indlægget “Afventende” består f.eks. af kun 2 linier. Forstår du hvad jeg mener?

Der er lukket for kommentarer.