Dyskalkuli – Klogere hele tiden

Ja det hedder det, det jeg lider af! Talblindhed. Det har jeg godt vidst sådan helt for mig selv, men det er først for nogen år siden, det sådan helt officielt blev konstateret og gav forklaring på MANGE nederlag og ydmygelser gennem tiden. Det har endda en fin betegnelse Dyskkalkuli – ligesom ordblind hedder Dysleksi. Det er via denne hjemmeside, jeg også har fundet forklaring på, hvorfor jeg er meget støjfølsom. Noget ingen har kunnet forstå før. Dejligt med oplysning om den slags. Også for andre, så de bedre kan forstå. Så når jeg siger, jeg er dårlig til tal, er det altså en pæn omskrivning 😉

2 thoughts on “Dyskalkuli – Klogere hele tiden

  1. Mahalo – Tak for du skrev det. Altid rart ikke at være “helt alene” om det. Jeg vil læse dit indlæg. Nej det er bestemt ikke sjovt.

Der er lukket for kommentarer.