Godnathimmel

Den smukke godnathimmel er fra forleden, hvor jeg ikke kunne få den ud af kamera. Men jeg synes, den var så flot, at den skulle bruges og det bliver så idag, hvor himlen her har været grågrumset meget af dagen ihvertfald.

Det har været en lang dag. Roden med computer, kamera, blogs og fotos til en store forkromede medalje. Og samtaler med Canon, YouSee og TDC – det trætter sgu! Oveni synes jeg, at jeg er sådan lidt småsløj. Håber sørme det er væk imorgen. Har slet, slet ikke tid til at være syg. Flere fotos siger du? Ja jeg ved det, og de kommer, men tålmodighed må der til lidt endnu 🙂 Nu vil jeg ind og slappe af inden jeg skal sove 5 kvarter i timen, som min søde mor altid sagde. Den står på stor rød hest og stald imorgen.

OBS!

Mine fotos er omfattet af Copyright og må under ingen omstændigheder benyttes nogen steder uden min tilladelse