Klokken kvart i kvalme

Jeg har været helt hysterisk tidligt oppe idag. Klokken kvart i fem. Af samme grund er jeg meget, meget træt nu, selvom jeg har sovet lidt, da jeg kom hjem. Jeg har de seneste dage koncentreret mig om, at få lagt noget op på “det nye” site/domæne horseracing.dk og tilføjet plugins og ting både her og der.

Der er meget der skal rettes til, når man nu med opdateringer og nye temaer har mange dejlige muligheder Så jeg “svømmer rundt” i plugins (bl.a. et der viser, hvilke jeg bruger – kommer ) og hygger mig. Der er langt før jeg har det grundlliggende på plads, men lidt ad gangen kommer det. Det er hyggeligt, men når det er på 3 sites det foregår (p.t. mest 2), så har jeg fuldt op at gøre. Derfor har der været lidt stille her, men imorgen kommer der lidt her igen. Nu vil jeg gå i seng, fo rjeg skal i stalden imorgen. Men ikke tidligt, tidligt, så jeg kan få en god nats søvn, forudsat, jeg drøner under dynen nu. Så jeg er hende der er løbet. Sov godt derude.

0