Trælserier

Det er åbenbart ikke kun mig, der har en træls weekend/dag. Det kan jo mod forventning måske føles bedre imorgen, men jeg forbeholder mig ret til at mene, at det gør det nok ikke. Men jeg er ikke god til at være elendig for længe, men den her følelse, har nu opbygget sig over nogen uger. Skuffelse og frustration over, at nogen fejlciterer og mistolker noget jeg har sagt. Det er i sig selv slemt nok, men rystes af skal det, for jeg har nok at slås med uden det.

Jeg har for første gang længe måtte ty til at blive hjemme fra løb idag. Hvorfor? Jamen årsagen er meget simpel. Jeg kan næsten ikke gå. Mine hofter gik helt amok igår, da jeg var på tur, og de er ikke bedre skal jeg hilse og sige. Så min lørdag er tilbragt her i selskab med computeren, hvor jeg da heldigvis har fået skrevet lidt rundt omkring og selvfølgelig set dagens løb.

Nu er det blevet mørkt og fjernsynet og afslapning står næst for Så må vi se, hvordan det hele ser ud imorgen….

0

1 thought on “Trælserier

Der er lukket for kommentarer.