Mænd der tør – Formationsflyvning

Jeg så en udsendelse om de her gutter forleden. Jeg ærgede mig sådan over, at jeg ikke tænkte over at optage den. Det var simpelthen SÅ enormt flot. Der var også holdene fra USA Air Force bl.a. Thunderbirds, som også var gode, men ikke så gode som de her Red Arrows fra RAF.

I mit næste liv, kunne jeg sagtens være F16 jagerpilot – problemet er, at så er det ikke F16 mere 🙂 – uanset, så nyd synet. Udsendelsen hedder “Mænd der tør” (Dangermen) på National Geographic. Programmet genudsendes 14. november klokken 16, hvis du skulle have lyst til at se det.

Et naturligt spørgsmål ville så være – gør Danmark det i den slags? Og kan man se noget sådan i DK. Det ville jeg altså gerne. Jeg har ikke kunnet se noget om det overhovedet, så det ser det ikke ud til.

Nedenfor Red Arrows er US Airforce’s Thunderbirds.

0

0 thoughts on “Mænd der tør – Formationsflyvning

  1. Suzanne – Dejligt med en hilsen 🙂 Nej det kræver sin mand, det er helt sikkert. Jeg synes, det ser fabelagtigt ud, og jeg har altid været dybt facineret 😀

  2. Må jo lige teste om jeg også kan skrive her 😉

    Ikke om nogen bare fik mig i nærheden af noget der ligner et jægerfly, så modige ja – det er de og det ser jo fantastisk ud 🙂