Dejlig gåtur

Som jeg nævnte igår, var planen at tage en tur i stalden idag. Og det kom jeg også. Eftersom at ham den røde vandt i lørdags, var det passende med lidt morgenmad til tøserne. Nu var der jo to vindere, så jeg var heldigvis så tidligt på den, at Shareholders ejere ikke fik købt også. Så var vi da druknet i winerbrød og brød. Jeg havde snegle og et franskbrød med og søde Cat (jockey Cathrine Weilby) havde bagt snegle med glasur i Finish’ løbsfarver – det var bare helt suverænt.

Udover en masse børsten og gøren ved, var jeg ude på en dejlig gåtur med Good Girl i Dyrehaven. Hun er lige så nem at gå tur med (måske endda nemmere) som en stor hund. Hun er godt nok stor, stor. I forvejen glor folk jo, når man kommer slæbende med en hest på den måde, men nu er jeg jo vant til blikkene, når jeg går med Finish og de er lige høje. Good Girl fylder så mere i bredden og ser således større ud. Men lige så stor hun er, lige så hyggelig er hun at gå tur med. Så vi havde en dejlig tur, og der er SÅ flot derude nu med alle farverne og stille var der, nu det er efterårsferie – det klager vi ikke over. Og jeg har godt af motionen og den friske luft. Faktisk var det powerwalking en god del af vejen, når jeg først bliver varmet op, går det faktisk godt.

Vel hjemme igen gik jeg fuldstændig ud som et lys og sov lige til sidst på eftermiddagen, efter et bad og en smule frokost. Sådan er det – godt man har muligheden for at lægge sig, når behovet er der. Håber I har haft en dejlig dag og har nydt den.