Mandagstema – Urolig

At galopheste kan være nogen urolige sjæle, er noget mange mennesker ved. Nogen er det så mere end andre, og sådan er det. De er jo forskellige som alle andre. Det foto, der slog ned i mig lige først, da jeg så Mandagstemaet var dette, der er usædvanligt fordi det viser en meget urolig sjæl og er skarpt. Meget ofte bliver sådan nogen fotos noget rod, men det her er knivskarpt. Hesten hedder så oveni Eksplosive Hill og Jockey er Mark Larsen. Du kan se her, hvad andre har fundet på her.

0 thoughts on “Mandagstema – Urolig

 1. Petunia – Galopheste er som generelt meget hurtige og det kunne lyde som om “Snurre” har haft en fortid som galophest 🙂 – Du kan ikke huske, hvad han hed “rigtigt”?

  Turid – Tak skal du have. Det er festligt, og især når der så er en hel flok af dem!!

  Ruth Synøve – Tak også til dig. Dejligt at høre, om så mange hestepiger ude i verden, men synd I ikke har dem i jeres liv længere. De er en stor glæde også for voksne piger 😉

  Melusine – Tusind tak. Det er altid sjovere bagefter, især når det går godt. Uha de busser, som har en sjov lyd i deres hydraliksystem – du kan tro, jeg også har haft urolige heste på den konto. Godt der ikke skete noget 🙂

 2. Flott bilde og godt bidrag til ukens tema! Jeg har også hengt i stallen da jeg var yngre, og en gang skulle jeg ri tur med en temmelig urolig hest som jeg ikke kjente. Det endte med at den steilet foran en buss og løp avgårde, med meg hengende fast i manen. Ikke særlig morsomt den gangen, men det gikk bra og jeg kan humre over det i dag 🙂

 3. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har falt av fullblodshesten “Snurre” som jeg red på rideskolen da jeg var skikkelig hestejente i 9 – 15 års alderen. Han var en skikkelig racer og når han så en rett strekning fremfor seg, så var han ikke lett å stoppe. Da bare tok han ut! Og jeg lå igjen i grøften;)

 4. Sommertid – Den var noget af en opgave, men Mark er en meget erfaren jockey og klarede det helt fint.

  Rimkogeren – Det kan man sige, men det var alt rigeligt her 🙂

  Gehenne – Jeg håber, jeg forstår dig ret, men nej det er netop klogt, han ikke har fødderne i bøjlerne. På den måde kommer han ned om hesten og kan klemme sig fast. Sidder han med benene helt oppe om næsen, som jockeys gør med deres almindelig bøjler har han ikke en chance som den sprang rundt. Selvfølgelig skal bøjlerne på, når han kommer ned på banen, men den tid, den glæde eller sorg. Som regel hjælper det at kommer derned og få lov at galopperer.

 5. Det var en skikkelig urolig hest. Gleder seg om mulig til å ta avgårde i full gallopp. Men jockeyen burde tatt beina inn i stigbøylene, ellers kan det bli en urolig tur på han.