Grønt er godt

Jeg var ikke inviteret, men jeg inviterede mig selv, efter at have set ovre hos Helle! Det er ikke svært at finde grønne ting hos mig, og jeg elsker grønt. Har planer om, at den farve også kommer på væggene når der engang skal males. Om ikke andet er der masser af planter 🙂 Men de tæller jo ikke rigtig! Her er et bud på 7 grønne ting. Jeg inviterer ikke nogen, men grib den, hvis du synes 🙂


Det fine manicureset er købt i Matas sidste år engang


Nøglering, både som hest og grøn


Kammen er stor og gammel, men er rigtig god og er fra
dengang min far handlede med den slags


Den store dejlige vamsede heluldne sweater (fra en også nedlagt butik Kbh. C.),
er jeg simpelthen SÅ glad for. Den er købt hos en (nu desværre nedlagt) genbrugsbutik for ingen penge


De to skåle, er nogen min søde mor engang gav mig, hvorfor
de selvfølgelig er særlig værdsat


De smukke urtepotter har jeg arvet fra min mor. De står ovenpå bogreolen


Hele to grønne galopprogrammer – der er sikkert flere. Jeg gemmer programmerne, for der er megen nyttig viden