Godt og vel halvvejs

Klokken er ved at være mange. Dermed ment, at det på en eller anden måde, har været en lang dag. Jeg sov nu ellers længe – helt til klokken 7 🙂 Men begivenhedsrig. Da vi endelig skulle hænge vægreolen op, viste det sig, at den ene slet ikke var samlet ordenligt, og derfor kunne vi selvfølgelig ikke hænge den op. Der var de forkerte skruer med fra IKEA!!! Og det har jeg jo ikke lige tænkt over. Men den ene hylde blev hængt op og den falder ingen steder. Jeg havde også lavet nummeret med at se forkert på vægten og fået langt ALT for mange kilo på de reoler, så de skruer, jeg havde købt, kunne holde en mindre elefant. De to skal byttes til nogen lidt mindre 😉 Der kan man se, her vil man gøre det så godt. Ja, ja det er da godt jeg erkender, når jeg er en klov. Der er ikke kommet noget i reolen endnu og jeg venter med at vise til jeg har fået begge hængt op. Ellers har jeg fået pudset vinduer og gjort lidt rent i den forbindelse. Nu vil jeg ind og slappe af og gå tidligt i seng. Den står på staldhygge imorgen tidlig.

0 thoughts on “Godt og vel halvvejs

  1. Pingback: Introduktion «