Hvor mange skridt

Jeg har købt mig en skridttæller. Og med den stride storm jeg kan høre udenfor, kan det være, jeg allerede får den i brug imorgen til en gåtur til stalden. Nej jeg tager toget, og tager skridttælleren på, og så ser vi, hvor mange skridt det bliver til i stalden. Uanset er meningen, at jeg skal op på et vist antal skridt daglig – altså skrue op for motionen.

0

0 thoughts on “Hvor mange skridt

  1. Pingback: Prøv og spør’ « Deborah's Food and something

  2. Lotte – Hej Lottepige – Den kan næsten for meget den her, men jo jeg er sikker på, jeg nok skal blive glad for den, når jeg lige lærer den at kende. Synes den er lidt “temperamentsfuld” 😀 Som du kan læse, bliver det til nogen skridt på sådan en dag. Knus D

    0
  3. Pingback: Aftentur med smukt lys «

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.