Flot dag


Galopbanen badet i det smukkeste lys igår

Det så lidt mørkt ud igår formiddags, da jeg var nede for at gøre den røde klar til løb og nusse om Neptune. Men efterhånden klarede det op, og det endte med, at blive en rigtig fin dag på banen på flere måder.

Jeg havde min skridttæller med på banen for at se, hvor mange skridt det bliver til på sådan en løbsdag, og det er over 4.000 skridt. Jeg plejer egentlig ikke at være i stalden om lørdagen, men jeg havde Neptune at se til og efter løb var jeg også forbi og lukke ham ud. Det blev til en halv times penge, og så begyndte det at regne. Så kom han ind, men det var godt, han lige nåede at komme ud.

Jeg fik et lift hjem og det var jeg ærligt talt glad for, for træt det var jeg. Det fik det resultat, at jeg gik ud som et lys, da jeg kom hjem og først vågnede sent på aftenen. Så det har været en af de der underlige nætter på sofaen, så jeg er stadig træt. Men heldigvis skal jeg intet andet end, hvad jeg har lyst til idag. God søndag til jer.