En Waterfront tur

Jeg var en tur til Hellerup Waterfront Shopping idag. Der har de nemlig en Søstrene Grene og nu havde jeg bilen. Lige til advarsel, hvis du får kvalme ved tanken, så ér de begyndt på Juleriet! Samtidig kørte jeg jo så forbi det famøse Sick’s And Sushi, men der var intet spor af gårsdagens dramatik.

Jeg skulle ned og have nogen poser karry, for jeg bruger meget, så jeg løber hurtigt tør, og der har de økonomiposer. Jeg var fristet til andre ufornuftige indkøb, men på nær et modstod jeg, for det var også et mål for turen. At købe et enkelt lærred, og prøve kunsten udi decopage skillerier på et tidspunkt. Nu ser vi. Bliver det ikke så interesant som ventet, er investeringen til at overkomme. Derudover fik jeg købt en af Celestistial teerne og en salatdressing. Så det var ikke så vildt, men det skulle det så heller ikke være.

Ellers har jeg ryddet op og gjort rent, omend jeg ikke er færdig. En af de større projekter idag har været at få begyndt tømning og vinterklargøring af altaner. Jeg har da fået gjort noget men hold op alting tager længere tid end jeg regner med. Det eller også er jeg bare blevet langsom på mine gamle dage.

Jeg har også brugt tid på at lave en god og velsmagende aftensmad (indlæg kommer). For der skal styr på den del nu, og jeg skal finde overskuddet til det med at kigge på points. Det går ikke det andet, at “lege struds” er ingen god strategi og yderst deprimerende, så nu!!!! Suk!

Relateret link:

Mine fotos fra et tidligere besøg på Hellerup Waterfront

0

0 thoughts on “En Waterfront tur

  1. Pingback: Ved Charlottenlund Fort og Strandlund «