Energiforladt

I modsætning til, hvad der ellers har været normen ofte, hvor jeg har være fysisk energiforladt, så er jeg p.t. psykisk træt. Kan man det? Anyway, det er sådan jeg helst vil beskrive det. Måske endda en anelse dårligt humør.

Heldigvis plejer det ikke at vare så længe, når jeg har det sådan, så der er næsten kun at håbe, at det også gør dennegang. Desværre er årsagerne udefrakommende ting, som jeg intet kan gøre ved. Det eneste jeg kan, er at prøve at reagerer “ordentligt”, men det skal jeg så åbenbart lige have tilløb til.

Har været i stalden idag, og hestene er som altid en stor glæde. “Babyerne” har jeg også haft omgang med idag, og det er altid spændende. Gik tur i folden med en af de små, og det krævede alle mine gode overtalelsesevner, men vi kom da overens til sidst.

0