En skønhed

Er der noget at sige til, at jeg har forelsket mig helt og aldeles i det her skønne væsen? Dustin hedder han, og du kan se flere fotos af ham her og her.

At jeg ligefrem sådan falder på halen over ham kræver jo noget, for alle ved jo ellers, at normalt siger jeg, at Finish er det smukkeste, men ham her er altså lige så smuk. Det må jeg sige.

0 thoughts on “En skønhed

  1. Lone – Det glæder mig, at du kan se, hvor smuk han er. Men kan man ikke, skal man næsten også være blind 😉 Tak for de søde ord om Finish også, det varmer mig altid, når andre også kan se, at han bare er det smukkeste væsen.

    Tak for ordene om sitet. Ja jeg havde fundet et andet tema før, men det blev også for mig selv, alt for uoverskueligt og det her er jeg rigtig glad for og vil beholde også selvom jeg kommer “i eget hus” igen.

    Også rigtig god weekend til dig!! 🙂

  2. Dustin er underskøn, Deborah. Jeg kan godt forstå, du har to yndlinge. Finish er også bare så smuk.

    Det er et flot site, du har fået! Her er så rent og pænt. Jeg kan ikke lige huske, hvordan det så ud før, men her er mere overskueligt nu 🙂

    Rigtig god weekend til dig 🙂