Kender du diskoprydning?

Gør du ikke skulle du, gøre dens bekendtskab. Min stakkels computer var ved at segne under vægten af en hel masse skrammel. Det vidste jeg godt, men har aldrig turdet give mig i kast med den diskoprydning. Det viste sig, at det skulle jeg have gjort for læææængst!!! Det var oceaner af plads der kunne frigøres på “dyret”, som nu ikke hiver helt højlydt efter vejret mere og forhåbentlig stopper med ildelvarslende beskeder. Så jeg kan kun sige: “Prøv det”!

0 thoughts on “Kender du diskoprydning?

  1. http://www.ccleaner.com/

    Et rigtigt godt (og gratis) værktøj til oprydning. Det rydder også op i din registreringsdatabase, som ellers nemt bliver overset og derfor fyldt med snask.

    Programmet bliver brugt af min helt egen it-nørd, så derfor tør jeg godt anbefale det. 🙂