Lidt underlig dag

Dagen idag har været speciel. Aftalen var at “ham den røde” skulle op på landet her til formiddag. Eftersom han ikke skal løbe mere, var det sidste gang, vi skulle tage den tur.

Så jeg tog ned i stalden og skulle gå en tur med ham i Dyrehaven inden vi skulle med transporten. Vi fik gået tur, men den blev ikke helt, som jeg havde forestillet mig det. For nu at gøre en lang historie kort, så startede han med, inden vi var kommet ind ad lågen i Dyrehaven og blive forskrækket og i samme moment hoppe op på min højre fod, som nu lider under det. Han har ramt mig lige på svangen, og der er gået hul. Den er hævet og bliver helt sikkert gul og grøn og blå, udover at det gør ondt.

Planen blev udskudt lidt, så jeg var hjemme og vende (jeg havde bilen) og jeg blev så ringet op, når jeg skulle køre igen. Afleveringen gik godt.

Vel hjemme igen, har jeg taget fodbad og selvfølgelig et rigtigt også, og er ren og lækker. Glad fordi min dejlige ven har det skønt på landet med alle sine firbenede venner, men en anelse trist fordi jeg kommer til at savne hans dejlige selskab. Det er ren egoisme, og faktisk har jeg det jo godt, for jeg kan besøge ham, når som helst. Men alligevel – jeg skal lige vænne mig til tanken.

For det ikke skal være løgn tager min polospisende meget gode ven Neptune Joly også på vinterferie på torsdag, men han kommer så til gengæld tilbage, og der er er da stadig heldigvis masser af firbenede venner, der gerne vil have opmærksomhed. Men der er kun en Finish!

Nu vi er ved det, så havde vi idag besøg af vores uheldige ven, der blev sparket. Han har det okay, men han bliver mindre køn at kigge på lige straks. Ganske som min fod, bliver hans øje gul, grønt og blåt lige straks!

0 thoughts on “Lidt underlig dag

  1. Pingback: En smuk dag med lidt af hvert « Deborah's Food and something