Ændrede planer og det der prik

Jeg ringede til doktorens sekretær idag vedrørende det her stik, som jeg havde planlagt at skulle. Jeg ville så booke en tid for det allerede nu. Men det viser sig at de her ampuller ligger med 10 doser i hver, så når de først er åbnet, så skal de bruges indenfor 24 timer. “Rigtig smart” istedet for at ligge dem med en hver, så folk kunne komme dumpende, når det lige passede. Det bliver der så ikke noget af, vi bliver simpelthen indkaldt. Så må vi sørme håbe det passer 🙁 Og som jeg læste mig til, skal jeg have to gange. Godt det overhovedet ikke generer mig at blive stukket i.

Planerne idag er også ændre. Ham Neptune, tager ikke afsted før imorgen. Og der skal jeg derned alligevel, så det passer mig sådan set rigtig godt. Idag skal jeg så bare hygge her igen, og det er godt, for jeg er både træt og har stadig ret ondt i ryggen. Hvilket minder mig om smertestillende…..