En smuk dag med lidt af hvert


Udsigten mod nord her til morgen

Det er en dejlig dag sådan rent vejrmæssigt. Solen skinner og det virker ikke meget koldt, og ved nærstudie af termometeret kan jeg så se, at det ved mit køkkenvindue er 12 grader. Så i realiteten skulle jeg udenfor idag og svinge kameraet lidt.

Ud kommer jeg senere, for jeg skal ned og sende Neptune afsted på vinterferie sammen med hans “mor”. Han må jo have kys og de sidste Polo inden han drager afsted. Som jeg skrev kommer jeg også til at savne ham meget, men han kommer heldigvis igen.

Foden har det okay, den er da øm og hævet og blå skal den nok også blive. Den er på vej. Humøret var ellers rigtig godt, men jeg fik en sms besked igår aftes, der lige sendte humøret ned i nærheden af nul. En kær veninde, har det rigtig skidt og er med god grund meget ked af det, og det bliver man jo også selv ked af. Der er desværre intet jeg rigtig kan gøre for hende, andet end være der, når hun får overskud til lidt mere igen. Det er jeg så selvfølgelig.

Udover nævnte miniudflugt senere, skal der ikke set noget her. Ryggen driller mig extremt idag, og jeg kan ikke helt regne ud hvorfor, men ondt gør den, så…… gammelt skravl man er efterhånden 😉 God dag til jer – med lidt sol forhåbentlig!