Og det her var en lille tur!

Dagen startede i stalden! Først hjalp jeg Iben med at få Good Girl færdig, mens hun gjorde Neppe klar til hans vinterferie i det jydske. Så var det på plads og jeg fik sendt dem alle afsted.

Havde lavet en fin termokande med kaffe, som dog stod godt derhjemme, og den kørte jeg så hjem efter (havde bilen). Samtidig greb jeg kameraet, for jeg måtte have nogen af de flotte farver i Dyrehaven. Lige om lidt er de der ikke, og jeg er som sagt meget glad for det nye kamera. Så ville jeg også få lidt frisk luft samtidig. Så jeg begav mig afsted, med kameraet og termokande under armen! Som det ses, var det fantastiske omgivelser at indtage morgenkaffen i. Det her var kun en lille tur lige indenfor lågen og lidt hen langs søen og så en omvej hjem stadig langs søen og så rundt.


Cat på Larchmont og Susie på Air Strike Eleven – begge heste skal starte imorgen – Larchmont dog i Prøveløb

På vej ud mødte jeg Cat og Susie på hver deres dejlige hest og samtidig Kom Iben, Good Girl, Jennie og Wililam og skulle ind. Så det passede helt fint. Resten af formiddagen gik med et besøg på Dyrelægen med en af hestene (heldigvis ikke noget alvorligt) og så har jeg afleveret bilen.

Vel hjemme har jeg hygget mig, men startede med at bruge noget tid på at finde ud af, hvor jeg kan få nogen støvler, jeg havde set hos en anden blogger, og som jeg også kunne tænke mig. Det krævede sin kvinde at støve dem op, men det lykkedes. Så jeg kommer til at tage til løb med nye støvler imorgen. Weee! Rigtig god weekend!

0 thoughts on “Og det her var en lille tur!

  1. Fru Green – Der kan man se, jeg har simpelthen ikke fået svaret dig på din kommentar. Det er ellers “en kæphest” at folk altid skal have et svar. Det er ihvertfald ikke tilsiget, og jeg sender min uforbeholdne undskyldning til dig 🙂

    Og du har ganske ret, sådan har jeg det også, og kan bruge timer på at finde nye skygger og vinkler og fotograferer det fra! Tak for din kommentar som er værdsat, selvom jeg ikke har fået svaret dig!!

  2. Pingback: Ikke helt på toppen « Deborah's Food and something

  3. Pingback: Årets sidste løbsdag