At skue hunden på hårene

Kig nøje på dette foto Umiddelbart ville jeg jo synes, fotoet viser en rigtig lækker fyr sådan umiddelbart. Nu har jeg ikke lige resten af hans “mål” om jeg så må sige, men præsenterede hans fotos sig på en datingside (det har det så gjort hyppigt åbenbart), ville jeg bestemt finde ham meget attraktiv. Han har også en god uddannelse, så hvad skulle der så lige være galt med at kontakte ham.

På overfladen ingenting, og det har Lisbeth Nielsen nok også tænkt. Nu er hun og han også afgået ved døden. Det er ikke til at se, at han faktisk har myrdet 2 kvinder før, og man formoder også Lisbeth. Jeg ved med min fornuft da godt, at sådan noget ikke kan ses på folk, men et sted forventer man ikke, at han skulle være så pæn og “almindelig” at se på – eller er det bare mig? Jeg har ikke ligefrem sden store lyst til datingsites lige nu!

Opdateret 13. januar 2021

11 thoughts on “At skue hunden på hårene

 1. Kimpo – At mænd skal have lov at være mænd, er vi slet ikke uenige om, men derfra og så til at kæde det sammen med, at have MYRDET flere kvinder, der er dælme langt. Og sådan en PSYKOPAT vil jeg altså have lov at gyse over, uden at blive skudt alverden i skoene. Dog tager jeg det ret så roligt, for dem som kender mig, ved udemærket, at jeg elsker mænd. Hvad jeg stemmer på, kan jeg slet ikke se, har noget med dette at gøre!

 2. Jeps. Medierne elsker at svælge i onde mænd , når de er trætte af at svælge i supercheckede kvinder. De ondsindede mænd bruges til at understøtte hadet til den naturlige maskulinitet, som samfundet i øvrigt kvæler p mange andre måder. Nu kan også Deb gyse og huske at stemme på en dum og samfundsnedbrydende gås til næste valg.

 3. Ulla – Den tror jeg så ikke holder helt, men okay! Og jeg kan så kun give Holme ret – hvad lavede han på gaden, når han har begået 2 mord???? Jeg forstår det ikke!

  Holme – Som altid er vi helt enige!

  Diva – Der sker desværre den slags ting, og noget af det sætter sig spor og man glemmer det aldrig. Jeg husker ikke hans mord, men så husker jeg nogen andre. Den med hans forældre, har jeg også svært ved at forstå. Det var jo ligesom 2 gange før, så det var jo ikke lige fordi det var “en ups”. De har nok haft utroligt svært ved at se realiteterne i øjnene og det er desværre nok meget normalt, når det er ens børn. Det ser ikke ud til, at der er sket fejl i forbindelse med hans fængsling og muligheder etc. for at tage sit liv. At det er surt, fordi man mangler hans ord for nogen ting, er der jo altså ikke at gøre noget ved. De har åbenbart ikke haft grund til at tro, den risiko var der, for så var han blevet overvåget.

  Kimpo – Jeg ved ikke, hvor du vil hen med din kommentar, men mænd som sådan er da ikke farlige generelt set, men det er så slet heller ikke det, jeg prøver at sige med mit indlæg som du tydeligt ikke har forstået så.

 4. kan godt huske mordet i sjællandsgade…dengang var jeg bare en lille pige og det gjorde stort indtryk på mig at se stedet da min mor og far talte om det efter det var sket i en weekend.
  Dengang lå et stort gammelt rødt murstens hus lige op af tanken tæt ved Mac D, med en garage port som var af rødt træ, skulle eftersigene være op af denne port pigen mistede sit liv..så ung.

  I nogle år lå huset bare hen hvorefter det blev jævnet med jorden.

  Senere kom jeg på handelsskole og fik en fantastisk regnskabs lærer, jeg husker ikke hvordan men der var højst sansynligt sket noget grimt som vi talte om …og jeg dragede paraell til mordet dengang, og min lærer satte navn på og sagde ak ja..Bjarne og fortale mere..han havde undervist ham. kan huske jeg regnede ud hvor mange år han evt. kunne have fået.og hans alder på daværende tidspunkt.og hvornår han kunne dræbe igen…som jeg var sikker på ha ville.?
  Hans forældre valgte ingenting at sige til kvinderne??? det er så typisk jydsk ikke at tale om det farlige grave alting væk og lade som ingenting… kender det alt for godt.
  Meget egoistisk at disse forældre lader som om alt er godt og normalt og 3 familier skal betale med et li hverv..hvem ved måske er han involveret i flere end det? der er stadig mange uopklarede mord på kvinder.
  Hvordan kan politiet også gi ham en chance for selvmord ? amatører så vigtige information lader man ikke gå tabt.

 5. Det her kunne man faktisk godt have beskyttet sig mod.
  Psykopaten have ikke bare én, men to bange tidligere begået drab.

  Hvor det er tåbeligt at lade ham gå fri efter første mord, så er det direkte hjernedødt at løslade ham anden gang. Det siger noget om kvaliteten (eller manglen på samme) af det danske konsekvensløse retssystem, som desværre koster menneskeliv.

 6. Pingback: Evergreen « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.