Stryges lidt med hårene

Det har vi nok allesammen brug for engang imellem. Som hovedregel har jeg det godt i mit eget selskab, men der er da de dage, hvor man kunne tænke sig en, der gav et knus og havde lyst til at forkæle en lidt. Sådan en dag har det været idag. Har ikke været helt på toppen idag synes jeg. I stalden var “hende den store grå” lige ved at trampe på den fod, som allerede lider alverdens kvaler, efter at være blive trampet på af “den store røde”. Den gør pænt ondt i forvejen, så jeg lavede et vrid i den for at komme væk fra Goodie’s str. 47, og det har så gjort, at den ihvertfald ikke gør mindre ondt. 🙁

Min ryg har igen planer om, at jeg skal tilbringe aftenen på smertestillende og det gør jeg så og har ikke så ondt i den nu. Med alle de her gebrækkeligheder var det rart, at blive forkælet lidt.

0 thoughts on “Stryges lidt med hårene