ENDELIG lidt retfærdighed

Jeg forstår ikke, hvordan nogen kan synes det gavner nogen, at folk får lægeerklæring på lægeerklæring, der pint ud i pap fortæller, at de ER meget syge, kun for at kommunen ignorerer dem! Hvad er så ideen, hvis kommunen alligevel ikke lytter! Nu SKAL de lytte, det er der faldet dom for, og hvor er det godt, at folk der i forvejen “hænger i helt ude i neglene” ikke skal gå i frygt for, om hele deres eksistensgrundlag ryger, udover at de helt unødigt mistænkeliggjort. Hvem hulen kan tro, at de får det bedre af det? Det kan jeg så fortælle, de ikke gør.

Jeg havde en fantastisk hjælp både fra sagsbehandler, min læge og hele vejen rundt, men jeg kan jo bagefter se, at jeg sandelig var mere end almindelig heldig, eller også var jeg bare “heldig” fordi jeg har en diagnose, der slet ikke kan diskuteres om. Uanset, er jeg glad for ovenstående på de syges vegne. Man skal altså ikke sparke til folk, der ligger ned!

0 thoughts on “ENDELIG lidt retfærdighed

 1. Eva – Det er helt hen i vejret, at behandle syge mennesker sådan. Jeg brød på et tidspunkt helt sammen til min arbejdsprøvning og der sagde de, at de var godt klar over, at jeg ikke kunne, men der var faktisk dem der prøvede at snyde, og det går ud over os ærlige, der aldrig kunne drømme om det. Men at man ikke tager lægens ord for pålydende og endda flere læger, er simpelthen ikke iorden og det har vi så også rettens ord for. Endelig!

  Lotte – Ja det lader til, at den smule energi folk måske har til lige kunne leve, den vil de presse dem til at bruge på at arbejde hvis det overhovdet kan “snydes” ind. Det er vildt. Forhåbentlig bliver det så bedre nu. Tak for dine søde ord og kram til dig også!

 2. JA!! ENDELIG lidt retfærdighed!! Og Eva, du har SÅ meget ret også!!!

  De “kære” lægekonsulenter i kommunerne er jo såkaldte papirlæger og er derfor friholdt fra lægeløftet – derfor underkendes diverse speciallægeerklæringer.
  Sidste nye i min kommune er, at de syge sendes til “udredning” hos et team af specialister i nabokommunen – en udgift på 42000kr PR BORGER – i håb om, at få gjort de syge så raske (på papiret), at de kan sendes ud af systemet….

  Ikke så smart, når de syge har haft årelange forløb hos den samme praktiserende psykiater…. det er da at s**** på hans kompetence som behandler ihvertfald…og i mine øjne er det en fuldstændig latterlig og unødvendig kommunal udgift….men hvad de ikke gør for at jorde folk…..

  suk………….

  GOD blog, kære Debs! KRAM

 3. Iiiiiiiiiiiiiih hvor har du ret! Det groteske er jo, at kommunen gerne vil have folk tilbage i arbejde, men i processen med at undersøge og arbejdsprøve dem, ødelægges den sidste rest af arbejdsevne, folk havde tilbage.
  Altså skyder kommunen sig selv i foden!
  Ikke smart!
  Jeg ved fra diverse socialrådgivere, at de er fuldstændig ligeglade med erklæringer fra selv specialister, (som de ikke stoler på), og at de kun vil vide, hvad folk har kræfter og evner til. Og at de ikke stoler på folk iøvrigt. Vi bliver jo kontrolleret så meget, fordi der desværre er nogen, der snyder.
  I virkeligheden burde det jo være sådan, at man kunne gå op til sin læge og sige: nu kan jeg ikke arbejde mere. Det burde han stole på, og indstille én til pension.
  Der er også en del kassetænkning i det, for det er billigere for kommunen at betale folk fra den ene kasse end fra den anden.
  Der er så mange ting involveret i deres overvejelser, som vi slet ikke ved.
  Meget,, meget frustrerende!