Lækker tærte til fryseren

Jeg fik lavet røget oste/skinketærte til fryseren igår. Den er rigtig lækker og fra “Sundt og let med Weightwatchers” kogebogen. Jeg synes dog, den manglede lidt smag sidst jeg lavede, så den fik 3 tsk. pizzakrydderi, som jeg har fået af en dejlig hesteveninde og det gav det sidste pift, den manglede. Uhm, den er god. Det er lykken at have en slags i fryseren til de dage, hvor overskuddet ikke er det største. Planen er at producerer noget af den slags (også gryderetter), så der aldrig er en undskyldning for at spise usundt.

Planen var, at jeg også ville bage nogen boller, som en anden hesteveninde har bagt med held. Men I husker måske min historie om melet “der blev levende”??? Anyway, skal vi ikke bare sige det sådan, at noget af det, der var puttet i poser og troet godt, absolut ikke var. Nu blev alt tjekket igen og jeg kunne så smide et par poser ud igen. Fandens. Nå, men jeg skal altså have købt mel 😉 Idag er det så meningen at jeg skulle bage en tærte mere og smide i fryseren, men jeg ved ikke lige, om jeg får det gjort. Jeg har det faktisk ikke så smart. Monsterhovedpine og sådan ikke på toppen. Så jeg suser på sofaen, og så må det vise sig, hvad jeg når.

3 thoughts on “Lækker tærte til fryseren

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Fr.Møller – Okay, så blev jeg så klog!!! Jamen ja jeg må ud og have nogen flere henkogningsglas så! Tak for du skrev! Sådan er det, når man ikke har sin mor mere til at spørge om den slags!

  3. Jamen Deborah, du må IKKE opbevare mel, gryn m.v. i poser, så bliver skidtet netop levende. Det er jo en slags mider, så vidt jeg husker. De skulle være uskadelige – men lækre er de ikke at se på.

    Du må ud og investere i noget opbevaringsgrej. Det fås i mange varianter og prisklasser – selv har jeg siden mit første, selvstændige hjem klaret mig med henkogningsglas i div. størrelser – billigt og effektivt.

Der er lukket for kommentarer.