Twitters l….system!

Jeg har prøvet Twitter på et tidspunkt. Det betyder, at min mailadresse er registreret, og mit brugernavn også. Så langt så godt. Nu er det så, jeg skal have genskabt min konto, hvilket man så ifølge systemet også kan. Også godt nok. De sender mig en mail, hvor jeg skal trykke på linket, kun for at jeg så igen skal starte forfra. Jeg sender klager til deres “support”, som åbenbart er automatisk. Og jeg kører således i ring her. Jeg kan ikke se, hvad de skriver til mig, for jeg kan jo ikke logge ind. Det er simpelthen for dårligt! Jeg kan ikke lave en ny konto, jo men så skal jeg bruge en anden email – ARGH! En måde at starte dagen på, og så har jeg hovepine i forvejen. Hele det her “cirkus” startede igår, og fortsætter så. Jeg tror bare jeg dropper det så! Men ærgerligt! For nu havde jeg lige fået lyst til det, men jeg kan se mange andre også har problemer!

Update: – Det endte med, jeg brugte en anden email og startede forfra og nu er jeg derinde 🙂 – So let’s Tweet!

0

0 thoughts on “Twitters l….system!

  1. Catarina – Lyder måske åndssvagt, men helt dejligt at høre, at det ikke kun er mig, der har haft problemer. Jeg har også flere emails, som jeg kan komme til hvor som helst. Og skal jeg skifte til en anden så gør jeg da det og det ser det så ud til, at jeg er nødt til. Jeg er normalt et tålmodigt menneske, men et system, hvor man ingen kan få fat på, og alt er automatiseret og ikke tager hensyn til “skævheder” det kan jeg slet ikke med. Tak for du skrev, så jeg ikke følte mig helt alene 🙂

  2. Jeg havde samme problem og det blev aldrig løst og support kunne jeg slet ikke få fat i, så jeg oprettede bare en ny konto.

    Jeg har tre forskellige mailkontoer til forskellige formål. Den ene indeholder hele mit navn od den bruger jeg privat og til offentlige kontorer, så har jeg én kun bestående af mine forbogstaver, som jeg bruger til andre formål og sidst har jeg den jeg bruger til bloggen. Men fælles for de tre konto er; at de havner i den samme mailbox/inbox, nemlig min gmail konto, for den kan jeg komme til også selvom min pc bliver stjålet.. Og jeg derfra også selv kan vælge hvilken jeg vil bruge som afsender. Smart. 🙂