Uha så sund…

Groft rugbrød med hummus, fetaost og tomat

Pastasalat med tomat, soltørret tomat, forårsløg, rød og gul peber og revet gulerod

Der er næsten ingen ende på, hvor sund jeg har været idag. Det har dog ikke hjulpet meget på mit velbefindende, men så har jeg da forsøgt…!

Opdateret 14. januar 2020

3 thoughts on “Uha så sund…

  1. Margrethe – Tusind tak. (her var link til Firma Kai Due, som siden er lukket), Hummus er ikke hjemmelavet. Jeg har fundet en i IRMA (som også har en del andre produkter fra samme firma – altså “min” lokale Irma), og den kommer fra Kai Due A/S (lukket siden). Den kan umuligt laves bedre selv og så indrømmer jeg, at jeg er doven. Fetaosten kommer fra Superbest, og er den bedste jeg længe har smagt, blød og cremet. Den er i en firkantet papæske med udenlandsk skrift (måske arabisk) på. Skal huske at skrive ned, hvad den hedder næste gang, jeg køber. Det smager rigtig godt. Der er faktisk soltørrede tomater i Hummus’en.

    Helle – Det var da dejligt, at jeg kunne være til inspiration 🙂 Men skulle du falde for fristelsen til at være doven, står jeg inde for den ovennævnte hummus.

  2. Lækkert ser det ud 🙂
    Jeg elsker hummus – hjemmelavet – det er så faktisk den eneste jeg har smagt 😉 det har jeg lige besluttet, at vi skal have iaften 🙂

Der er lukket for kommentarer.