Forbistret

Er det at vågne med hovedpine – IGEN!! Det gjorde jeg også igår. Nu er det ved at være nok synes jeg. Havde ellers planer om at gå en tur med kameraet, men et kig udenfor og i kombination med hovedet var rigeligt til, at jeg lynhurtigt besluttede mig for, at det ikke blev idag. Det stormer sådan ca. 17 pelikaner her og så er det 2 graders varme eller, hvad vi nu skal kalde det! 😮 Ingen gårtur her idag. Jeg har hygget på sofaen indtil lille mis gjorde opmærksom på, at NU var det altså tid for morgenmad. Så tog jeg mig sammen og drog i køkkenet. Startede med at give hende mad og så vaskede jeg op og ryddede op. Da jeg nu var derude så fik jeg lavet den ekstra tærte, jeg talte om, jeg ville, så det var rart at få gjort. Den er ude og til afkøling og vaskemaskinen er sat i sving med en vask.

Nu er der “bare” en million andre gøremål der venter, men jeg tror ikke, det bliver til så meget. Dog har jeg lige en ting, jeg skal have gjort, og så må vi se, hvordan og hvorledes. Håber I får en god dag derude og at min hovedpine “letter” senere – den er ikke velkommen længere 🙂

0 thoughts on “Forbistret

  1. Fr. Nielsen – Det er blevet bedre, men stadig ikke godt. Så jeg skal faktisk ikke sidde her 🙂 Nej hovedpiine er rigtig træls, så vær du glad for det.