Nu må man gerne

Det er ikke så farligt længe siden, at man nærmest blev kigget skævt til, hvis man sagde, at man var vild med Michael Jackson. Nu har det aldrig rigtig gået mig voldsomt nært, om andre kunne accepterer, hvad jeg kan lide og ikke kan lide. Lad mig så lige slå fast:

Jeg er vild med Michael Jacksons musik og det har jeg altid været!

Det jeg synes, er lidt interssant, eller nærmere lidt skræmmende er, at folk skal gå hen og dø før folk ligesom tør indrømme, at de faktisk også synes det. Jeg er overbevist om, at rigtig mange af dem, som førhen rynkede på næsen af os andre, egentlig også synes Michaels musik er fed, men bare lå under for pædofilrygter og andet. At manden var noget helt for sig selv på alle fronter, kan der ikke diskuteres om. Hvorvidt han var skyldig i ikke mindre pæne ting, ved jeg ikke.

Jeg ved til gengæld, at han var et GENI, når det gjaldt musik og han var et offer for en psykopat af en far. Så meget ved jeg. Prøv om du kan sidde stille til hans største hits. Det svinger bare for vildt. Jeg elsker det og derfor glææææder jeg mig helt vildt til at se filmen This is it (2009) her senere idag. Du kan få traileren her og nyde.

Egentlig var det meningen, at jeg skulle have været ind og se den inden jeg skulle til blogfrokost på lørdag, men så igår så jeg den gik sidste dag i Gentofte Kino idag, og hørte lige veninden om vores arrangement blev til noget. Det gjorde det ikke. Så godt det samme, at jeg spurgte og fik booket en billet. Ikke at det var det store hastværk til klokken 13 var der masser af billetter. Så jeg drager i biffen 🙂

Opdateret 23. marts 2016

0 thoughts on “Nu må man gerne

  1. Pingback: This is it – F…… FANTASTIC!!! « Deborah's Food and something

  2. Jens – Det er jo din ret 😉 Jeg tror måske, at han er en af dem enten eller! Enten hader man eller også elsker man, og jeg hører til de sidste. Det er lige før, jeg vil sige, du skal se filmen, for hvis ikke den kan omvende dig, så er der intet der kan. Men igen smag og behag!