This is it – F…… FANTASTIC!!!

Jeg ved dårligt, hvad jeg skal sige! Som det vides, er det ikke ofte, jeg er mundlam, men det sker! Dette er en af gangene. Jeg skal prøve at beskrive den her oplevelse så godt jeg kan, men overordnet lader det sig ikke beskrive – det skal ganske enkelt opleves. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, så er jeg vild med MJ, og hans musik, så at jeg ville blive bjergtaget i et vist omfang, var jeg forberedt på. Men i den grad, som det rent faktisk skete, var jeg ikke forberedt på. Slet ikke.

Fra første takt blev slået an i den film til lærrredet gik i sort havde jeg gåesehud og en klump i halsen. Den er ganske enkelt fantastisk. Rørende, professionel, menneskelig, flot, fabelagtig, og bare helt og aldeles – Wow! Andet kan jeg næsten ikke sige.

Vi får et indblik i et show, som ville være blevet SÅ storslået, at det næsten ikke kan beskrives, og hvor er det synd, at verden bliver snydt for det. Men så igen – så tror jeg jo på, at der var en mening med, at MJ gik bort lige netop da han gjorde. Denne vil så vidt jeg kan skønne gøre et langt større indtryk end hvis det faktiske show var blevet. Og sådan må det være. Ligeledes er det rørende at få et glimt af manden MJ og hans ekstraordinære talent arbejdsmæssigt. Helt utroligt! Hans fornemmelse for detaljerne og effekterne er fabelagtig.

Jeg kan ikke lade være at tænke på alle de dansere og sangere, der fik muligheden for at være en del af det her, hvilken gave de har fået og hvor stort det må have været for dem (det udtaler nogen sig også om). Og hvor helt forfærdeligt det må have været også for dem at få meddelelsen om Michaels bortgang. Nu kan de være stolte – mere end stolte – de er en del af historIen – en del af den arv, der er Michael Jackson – det er bestemt ikke dårligt – det er fantastisk!

Har du ikke set, så gå ind og se! Jeg kunne snildt have siddet der 2 timer mere! På min gamle blog ville jeg have givet stjerner, men her er der ikke stjerner nok! En klasse for sig! Nedenfor “Man in the Mirror” og “Heal the world” fordi de formidler det budskab, der selvfølgelig også er i filmen. Til slut dansen fra Thriller, fordi det til enhver tid er min favorit og den holder stadig max og er selvfølgelig også med i filmen! Gå ind og se den!!! Det er som min søster skrev til mig – STORT!

Earth Song

0 thoughts on “This is it – F…… FANTASTIC!!!

  1. Pingback: Gentofte Kirke « Deborah's Food and something

  2. Fru Nielsen – Ja, man mangler ord, det er helt sikkert.

    Lene – Hyggeligt at se dig her igen! Ja smukkere kan det ikke blive, det er helt sikkert!

    Suz – Du kan ihvertfald godt glæde dig, uanset, hvor du skal se den. Hvis ikke du har været helt vild, så vil jeg næsten tro, du kan blive det! Jeg er ihvertfald glad for, at jeg så den.

  3. Jeg har aldrig været heeelt vild med MJ, kun kan jeg sige at jeg elsker Heal the world… Da han var i Danmark og gav koncert på Østerbro, bar vinden hans og publikums stemmer videre til min lejlighed og jeg har sjældent oplevet noget så smukt…

    Filmen skal også ses, men jeg venter nu til den kommer på DVD og lader alle de der elsker ham, få lov at få fingre i de billetter der er tilgængelige i 14 dage 😉

  4. Jeg hørte en anmelder på TV, han lød lidt ligesom du gør 🙂 Og de billeder jeg har set, synes jeg også er fantastiske.