Dejlig eftermiddag

Det var et hyggeligt blogtræf, som jeg desværre måtte “stå af” tidligere end ønsket, men mere om det og alt det andet imorgen engang, når jeg kommer hjem fra stalden og har sendt “den store grå” og de andre til Sverige.

Lige nu trænger jeg til at hvile hovedet.

0 thoughts on “Dejlig eftermiddag

  1. Hej Erik – Jeg kan godt forstå,k du er bjergtaget! Jeg så det lige efter, du skrev og det er ganske fantastisk og helt sikkert Girl Power! Jeg håber vores sidste to madammer kan vise lidt Girl Power i Sverige, hvor jeg sidder og ser løb fra. Skulle du få lyst til, at se Zenyatta igen, ligger løbet også på Horseracing.dk.

  2. Jeg må lige dele det her med dig! (har ikke så mange andre)
    Jeg har lige set Zenyatta vinde Breader´s Cup på Bloodhorse.com
    Det er da girl power, der vil noget
    Bedste galophilsen
    Erik