Ikke helt på toppen

Jeg kan ikke sige, at jeg er helt på toppen. Sålænge jeg ligger på sofaen går det okay, men så snart jeg rejser mig op og “er på” er jeg altså ikke helt på toppen. Det kan kun være den her vaccine, jeg fik igår, for fornemmelsen er den samme, som jeg havde lige efter, jeg fik den. Der hvor jeg er stukket er der nu en fin rød hævet øm plamage. Hm, men blogfrokost skal jeg nu til, så må det briste eller bære. Jeg kan jo hvile, når jeg kommer hjem igen. Værre er det ikke, bare sådan lidt ubehag. Og det er da irriterende nok.

Uanset synes jeg ikke, jeg når en milliontedel af, hvad jeg gerne ville, og det til trods for sæssonslut på Galopbanen. Lige om lidt er det Jul, og jeg har da også købt effekter, der reflekterer det. Men tiden løber altså fra mig. Foreløbig må jeg hellere prøve at komme til at se civiliceret ud, inden jeg skal gå, selvom det varer noget inden jeg skal gå.

Udenfor er det meget gråt og meget trist, og de smukke farver jeg forevigede i Dyrehaven er ved at være væk nu, så godt det samme, jeg tog den tur, den morgen. De kommer heldigvis igen næste år. God lørdag derude!