Farveklatter

Da jeg havde sendt tøserne afsted, ville jeg udover min tur derned have lidt mere motion, så jeg gik en omvej om man så kan sige. Jeg gik ind ad lågen til Dyrehaven og til Klampenborg St. Fra Stationen tog jeg så toget et stop, og så er jeg hjemme.

Der var mange andre end jeg, der havde fået den idé, at de enten skulle gå en tur og/eller spise frokost på Peter Liep eller ud og køre i hestevogn. Der var mange mennesker. Det kan jeg faktisk ikke fordrage. Jeg vil helst have det for mig selv. Men pyt nu med det, jeg fik frisk luft og fik taget nogen fotos.

Godt træt landede jeg hjemme, men glad for, at jeg havde taget mig sammen. Der er ikke mange af de smukke farver tilbage, og mon ikke jeg lige fangede de sidste – jeg tror det. Idag er det bare regnvejr og hundekoldt. Jeg fryser, og vil gå ud og lave mig noget te og smide mig på sofaen. Det må være på høje tid.

God dag til jer derude.