Verdens sødeste Brille

IMG_4574opt2_Brille

Vi har 4 dejlige staldkatte, men den sødeste er nu altså Brille her, som jeg lige fik fanget, mens hun lå og råhyggede i et dækken på en halmballe. Hvem kan stå for det lille fjæs – jeg kan ihvertfald ikke! 🙂

0 thoughts on “Verdens sødeste Brille

  1. Katya – Det er altid hårdt at miste sine venner, såvel firbenede som to-benede. Du er næsten nødt til at trøste dig med , at du gav Basse så meget kærlighed som overhovedet muglit, mens du havde ham. Når det er kommet lidt på afstand får du måske lyst til at få en anden kat. Det er næsten det eneste, der hjælper.

    Med hensyn til de to-benede venner, skal du selvfølgelig prøve at holde kontakten til din veninde, der er flyttet. Der er nettet jo en god hjælp. Men samtidig prøve at være åben for at få nogen flere venner. Det skal nok komme, og det bliver lettere når der er gået lidt tid, selvom du aldrig glemmer Basse. Mange tanker til dig.

  2. Hej jeg er 11 år og har lige mistet min bedste ven Basse han var en smuk, slank kat og så var han kulsort men han nåede desvære kun at blive 1 år og i november blev han kørt over og der gik mit liv i stå. Jeg har kun en anden ven end Basse, og hun er lige flyttet til Aalborg som altså ligger langt væk fra der, hvor jeg bor. FARVEL BASSE JEG VIL ALDRIG GLEMME DIG<3