Travlhed

Jeg har faktisk haft travlt idag. Efter en kop kaffe her ved dyret og en hurtig rundfart, smuttede jeg ned og handlede. Så havde jeg en lang snak med en veninde på telefonen og siden har jeg ligget vandret i køkkenet. Jeg får nemlig en veninde til middag iaften. Så der bliver lige forberedt lidt mad. Skal nok fortælle senere.

Nu er jeg ved at være lidt brugt, så jeg vil skynde mig at gå i bad, og så hvile mig til hun kommer. Glæder mig som altid til at se hende. I det hele taget bliver det en uge præget af selskabelighed, for fredag skal jeg til Julefrokost i stalden og søndag kommer en anden veninde her. Og jeg ser allerede mindst en aftale for mig i ugen efter også.

Helbredet er sådan set okay. Jeg var lige ved at true med en anelse feber, men det gik over igen. Men jeg er træt som jeg ved ikke hvad, og har det stadig ikke helt 100%. Håber ikke, det skal være lige så bøvlet, når jeg skal have stik nr. 2 om tre uger!

0